OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

VELIKA ZAJEDNIČKA MEDITACIJA za svjetski mir i nepobjedivost svake nacije !

Grupna meditacija

Dragi meditanti ! 

Radost mi Vas je pozvati na VELIKU ZAJEDNIČKU MEDITACIJU  05.10.2019 u 17 i 30 h u prostorijama TM Saveza na Zelenom trgu 2.

Ostali centri u Hrvatskoj će se isto priključiti skaypom.

Pozvani su svi meditanti sa područja grada Zagreba i ostalog dijela Hrvatske da u velikom broju na jednom mjestu pokrenu nepobjedivost i koherentnost kolektivne svijesti Hrvatske.

Ovo je velika prilika za  sve nas koji želimo sve najljepše LIJEPOJ NAŠOJ jer taj isti vikend od 04.10 do 06.10.19 se održava SEMINAR  NEPOBJEDIVOSTI koji drži dr Peter Swan na istom mjestu.

LINK o seminaru

Svi ste pozvani da dođete na taj jedinstveni seminar koji vodi dr Peter Swan pod vodstvom i inspiracijom Raje LUISA odnosno njegovim projektom koji vodi u Južnoj  Americi sa brzom obukom preko sto tisuća letača za nepobjedivost nacije.

Naravno na seminaru se očekuje i direktan razgovor sa Rajom Luisom i Rajom Felixom koji će dati program za nepobjedivost Hrvatske Link za nepobjedivost Hrvatske.

Radujem se Vasem dolasku! 

Dr Mladen Antišin 
Predsjednik  udruge STM Hrvatske 
Nacionalni direktor za Hrvatsku. 

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

( opširnije... )

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )