OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE
Tečaj Maharishi Yoga asana
Tečaj vode
dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda
Uživo preko online platforme Zoom
Od 22.05.2021. do 12.06.2021.
Subotom od 09:30h do 11:30h i od 16:30h do 18:30h
Cijena tečaja: 1000 kuna (132EUR) za Hrvatsku
Tečaj je dostupan i za građane susjednih država
Besplatni webinar:
Uvod u Maharishi Yoga asane
održati će se 19.05.2021. u 20:00h
preko linka https://zoom.us/j/6705766375?pwd=aUkvUHdaU09zTG5CQk45M1E5U0tLQT09
Sve dodatne informacije na broj +385 98 394 820 i e-mail antisinm64@gmail.com
Velika je privilegija i zadovoljstvo primati i prenositi znanje Maharishijeve vedske znanosti koja je apsolutno potvrđena sa stajališta suvremene znanosti. Ovaj Tečaj Maharishi Joga asana pruža sveobuhvatno razumijevanje prirode Joge – ujedinjenje individualnog i Kozmičkog života kao i praktično učenje joga položaja (Asana) i vježbi disanja (Pranajama), koji pomažu integraciju uma i tijela i podržavaju zdravlje dovodeći život u sklad sa Prirodnim zakonom.

Joga nije samo fizičko vježbanje te ne morate biti uspješan gimnastičar da biste je prakticirali. Naprotiv, Maharishi Joga asane su sustav lakih, prirodnih, sigurnih i udobnih položaja tijela koji vam pruža mnogobrojne blagodati koje svaka osoba, bez obzira na dob i prethodna znanja, treba i može oživjeti u svom iskustvu. Redovna praksa dovodi do regulacije fizioloških sustava odgovornih za uspostavljanje ravnoteže i zdravlja fiziologije na individualnom nivou. Pored toga, omogućava i bolju koncentraciju, memoriju, rast inteligencije, kao i poboljšanje emotivnog i društvenog života, poput harmoničnijeg obiteljskog života.

Tečaj Maharishi Joga asana je verificirani, certificirani program, set od 20 asana, koji obuhvaća slijedeće teme:

  • Joga i ujedinjenost svih vidova života
  • Oživljavanje inteligencije na svim razinama fiziologije kroz Joga položaje i vježbe disanja
  • Bhagavad Gita kao vrhunski spis Joge
  • Znanstvena istraživanja koja potvrđuju dobrobiti Joga vježbi
  • Otkriće Vede i Vedske literature u ljudskoj fiziologiji
  • Razvoj stanja Joge kroz Maharishijevu Transcendentalnu meditaciju i TM Sidhi program: viša stanja svijesti – ispunjenje svrhe vježbanja Maharishi Joge

Dr.med Mladen Antišin

Liječnik opće medicine u Zadru od 1988. godine. Već nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu bio jako zainteresiran za cjeloviti (holistički ) pristup zdravlju.
Od 2017. godine je učitelj transcedentalne meditacije a posljednje dvije godine nakon završene edukacije u Beogradu, certificirani je liječnik Maharishijeve ajurvede.
Tečaj za učitelja Maharishijevih yoga asana završio je 2020. godine. Podučavanjem meditacije i yoga asana kao i davanjem ayurvedskih konzultacija, omogućava cijelovit pristup zdravlju i dostizanje potpune integracije duha i tijela.

Dr. Aleksandra Sanader

Dr Aleksandra Sanader je doktorirala na Fakultetu sporta i fizičkog odgoja u Beogradu na temu anksioznosti u sportu. Više od tri desetljeća radi u Zavodu za sport i medicinu sporta RS. Interes za jogu potiče iz rane mladosti, a po završetku studija počela se zanimati za vedske znanosti. Pohađala je tečajeve Maharishi ajurvede i Maharishi joga asana. Boravila je u više navrata na Maharishijevom europskom istraživačkom Sveučilištu u Nizozemskoj (između ostalog i na osnivačkom skupu Udruženja žena znanstvenika i stručnjaka za Bolji svijet) i po jednom na Maharishijevom Međunarodnom Sveučilištu u SAD-u i na Maharishijevom istraživačkom Sveučilištu u Švicarskoj. Objavljivala je radove iz obog područja (transcendentalna meditacija u obrazovnim ustanovama, kao i primjena ajurvede u sportu) na međunarodnim znanstvenim skupovima u Srbiji.

PRIJAVE
 

 

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )