OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Tečaj samoočitanja pulsa za poboljšanje zdravlja

Samoočitanje pulsa

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE
Tečaj samoočitanja pulsa za poboljšanje zdravlja
Tečaj vode
Doc dr.med Gordana Marković i dr.med Mladen Antišin
Uživo preko online platforme Zoom
Od 06.03.2021. do 27.03.2021.
Cijena tečaja: 1000 kuna (132EUR) za Hrvatsku
Tečaj je dostupan i za građane susjednih država
Besplatni webinar:
Uvod u pulsnu dijagnozu – samoočitavanje pulsa
održati će se 03.03.2021. u 20:00h
preko linka https://zoom.us/j/6705766375?pwd=aUkvUHdaU09zTG5CQk45M1E5U0tLQT09
Prijave za tečaj samoočitanja pulsa moguće do 04.03.2021. do 14:00h
Sve dodatne informacije na broj +385 98 394 820 i e-mail antisinm64@gmail.com
Pulsna dijagnoza – prvi korak na putu do savršenog zdravlja.

Pulsna dijagnoza je metoda koja se stoljećima unazad primjenjuje u ajurvedskoj medicini omogućavajući da se na brz i pouzdan način dobije uvid u stanje fiziologije svakog čovjeka.

Na osnovu informacija dobijenih pulsnom dijagnozom moguće je precizno odrediti individualne preventivne i terapijske preporuke za unapređenje zdravlja, koje obuhvataju pravilnu ishranu, pravilnu dnevnu i sezonsku rutinu, idealnu fizičku aktivnost i još mnogo toga.

Savez za Transcendentalnu Meditaciju Hrvatske organizira jedinstvenu online edukaciju tokom koje ćete imati priliku naučiti kako očitati puls sebi i poduzeti prirodne, jednostavne i efikasne korake koji će doprineti unapređenju vašeg zdravlja i sveukupnog blagostanja.

Edukacija će se održati tokom četiri uzastopne subote
od 06.03. do 27.03.
u periodu od 9h do 11h i od 19h do 21h.

Online edukaciju vode Dr Mladen Antišin, liječnik zapadne i ajurvedske medicine, učitelj Transcendentalne Meditacije i Nacionalni direktor Saveza za Transcendentalnu Meditaciju Hrvatske i Doc dr Gordana Marković, liječnik zapadne i ajurvedske medicine, međunarodni predavač Maharishi Ajurvede i Maharishi Aromaterapije.

Doc dr.med Gordana Marković

Doc dr.med Gordana Marković je, kao liječnik zapadne medicine, magistrirala na području hitne kirurgije, a zatim specijalizirala i doktorirala na području unapređenja kvalitete zdravstvenog sustava, na katedri za socijalnu i preventivnu medicinu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Beogradu.
Na području ajurvedske medicine usavršavala se u Nizozemskoj, Švicarskoj, Beogradu i Austriji, a kao stipendist Veleposlanstva Indije u Kolhapuru, u Indiji. Dodatno se educirala na području akupunkture i geštalt psihoterapije.
Dr Gordana Marković je liječnik s najviše profesionalnog iskustva na području Maharishi Ajurvede na prostoru jugoistočne Europe i međunarodni je predavač na području Maharishi ajurvede i Maharishi aromaterapije.
Docent je na Alma Mater Europaea Univerzitetu, u Mariboru, u Sloveniji i vodeći predavač prve poslediplomske edukacije iz Maharishi Ajurvede za zdravstvene radnike.

Dr.med Mladen Antišin

Liječnik opće medicine u Zadru od 1988. godine. Već nakon završenog Medicinskog fakulteta u Zagrebu bio jako zainteresiran za cjeloviti (holistički ) pristup zdravlju.
Od 2017. godine je učitelj transcedentalne meditacije a posljednje dvije godine nakon završene edukacije u Beogradu, certificirani je liječnik Maharishijeve ajurvede.
Tečaj za učitelja Maharishijevih yoga asana završio je 2020. godine. Podučavanjem meditacije i yoga asana kao i davanjem ayurvedskih konzultacija, omogućava cijelovit pristup zdravlju i dostizanje potpune integracije duha i tijela.

PRIJAVE
 

 

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )