OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Tim za nepobjedivost Hrvatske!

Jogijsko letenje

Poziv – hitno – prilika: Postanite član eskadrile Jogijskih Letača!

Svaka Vlada je nevino ogledalo kolektivne svijesti nacije i narod uvijek ima vlast kakvu zaslužuje.

Kroz cjelokupnu ljudsku povijest punu sukoba i napetosti, svaki dobronamjeran i inteligentan čovjek se pita što može učiniti za svoj narod i mir u svijetu.

Svjedoci smo da su mnoge religiozne i političke vođe svijeta kroz povijest s više ili manje uspjeha pokušavale naći globalno rješenje mira.

Što bi mogli mi, kao pojedinci, učiniti da krenemo u tom pozitivnom smjeru, s ove pozicije – sad i ovdje?

Čitajući naslovnice novina osjećamo se nemoćno i obeshrabreno i odustajemo prije bilo kakvog pokušaja popravljanja situacije prije nego li i pokušamo.

Ali ipak mi živimo u svijetu modernih tehnologija, pa stoga imamo i tehnologije na području svijesti, zahvaljujući  Maharishi Mahesh Jogiju i koherentnom učinku zvanom Maharishi Efekt.

Maharishi Efekt program je mnogobrojnim znanstvenim studijama dokazao da ako samo 1% stanovništva nekog grada ili nacije meditira, ili, kvadratni korijen od 1% stanovništva radi TM-Sidhi program, uključujući Jogijsko Letenje – to je dovoljno da proizvede skladotvorni i koherentni utjecaj u kolektivnoj svijesti cjelokupne zajednice.

Socijalne napetosti i konflikti se smanjuju, ekonomski trend raste, smanjuje se stopa  prometnih nesreća i kriminala .

Upravo SADA i OVDJE, u Hrvatskoj, imamo priliku da kroz ubrzani program postanemo članovi grupe Jogijskih Letača i leteći u ovoj eskadrili pomognemo stvaranju  koherentne i nepobjedive kolektivne svijesti naše nacije.

Nepobjedivost – jednostavno znači da nikakav negativni utjecaj, bilo unutarnji ili vanjski, ne može poremetiti sklad i koherenciju pojedinca ili kolektiva (Meissnerov Efect).

Meissner efekt

Kako postati član grupe Jogijskih Letača u svom gradu?

1. Ako već meditirate onda prolazite tromjesečni ubrzani program i obuku u mjesnom centru za pohađanje besplatnog TM-Sidhi programa uključujući Jogijsko Letenje.

 • Meditant trebaju doći  minimalno 4 puta tjedno u TM centar na zajedničku meditaciju i slušanje Maharishijevog predavanja ili eventualno joga asane u trajanju sve skupa oko sat vremena. 
 • Ova obuka bi trajala samo 3 mjeseca 
 • Besplatni sidhi tečaj ne uključuje troškove smjestaja i putovanja. 
 • TM centri bez prisutnog učitelja mogu također sudjelovati u ovom projektu putem zajedničke meditacije pomoću Skype ili druge internetske veze

2. Ako ste već završili TM-Sidhi program sa Jogijskih Letenjem direktno postajete član skladotvorne skupine.

Ovaj projekt je vrlo uzbudljiv i jednostavan i svatko tko inspirira i motivira dvije do tri osobe da se pridruže programu, pomoći će da se broj letača u grupi brzo poveća do dovoljnog broja od kvadratnog korijena od 1% pa i više!

Grupa Jogijskih Letača stvara nepobjedivu i koherentnu kolektivnu svijest nacije u kojoj se oživljava vlada prirode sa ustavom univerzuma, koja u savršeno evolutivnom smjeru upravlja cijelom kreacijom.

Dakle evo prilike da sa uključenjem u ove tehnologije svijesti napravite nešto veliko za sebe i za zajednicu te pomognete da zajedno stvorimo skladnu naciju i spriječimo buduće opasnosti prije nego se pojave.

Imamo priliku postati aktivni sudionici stvaranja mira i blagostanja u našoj domovini i široj familiji svih naroda svijeta, te napokon odgovoriti na pitanje “što mogu učiniti za svoj narod?” s pozicije snage, entuzijazma i odgovornosti, umjesto trenutne apatije, melankolije i bezizlaznosti.

Lijep pozdrav svima i puno sreće na putovanju stvaranja mira!

Dr Mladen Antišin
Nacionalni direktor TM za Hrvatsku


Uklonimo sve nepovoljne događaje u svijetu

Maharishi, 11. rujna 2002. konferencija za novinare  – izvodi:

“Jedini način da uklonimo sve ove nepovoljne događaje je da ih spriječimo; koristimo svjetlo da spriječimo tamu. Nema koristi od borbe sa tamom. Tama nikad neće biti pobijeđena ako se borimo sa njom.’

‘Ovo je temeljito dokazan postupak. Vrlo star, iz davnina. Koliko je drevan toliko je i moderan, koliko je moderan toliko je i drevan. Postupak je taj da ako se upali velika baklja, svjetlo će sijati daleko.’

‘Kroz više stotina znanstvenih istraživanja je dokazano da grupe Jogijskih Letača stvaraju prijeko potrebnu koherenciju u kolektivnoj svijesti tako da se negativnosti ne pojavljuju.’


Znanstvena  istraživanja na grupama koje prakticiraju Jogu – Transcendentalnu Meditaciju i Jogijsko Letenje

Grupe za održavanje koherencije u nacionalnoj svijesti

‘Ovo je upravljanje koje želimo stvoriti u svakoj državi osnivanjem grupa koje će održavati sklad i koherenciju u nacionalnoj svijesti u svakoj državi jednom velikom grupom Vedskih stručnjaka u Indiji i Jogijskih Letača širom svijeta. ‘

‘…. Moguće je da naša svjetska obitelj bude slobodna od stresa, napetosti, bolesti, problema, sukoba – svih ovih pogrešnih stvari. Moguće je da to stvorimo, i stvorit ćemo… ‘

Maharishi, 25. rujna 2002 konferencija za novinare.


PRIJAVE

Ispunite formular kako bi se prijavili.

  Ostale aktualnosti

  Tečaj Maharishi Yoga asana

  SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

  ( opširnije... )

  Tečaj Maharishi Yoga asana

  SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

  ( opširnije... )