OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

REPLAY ŠESTOG POZIVA DR TONYA NADERA ZA SVE PRIJATELJE PRAKSE TRANSCENDENTALNE MEDITACIJE

Dragi meditatori i Sidhe,
Posljednjih tjedana imali smo sreću uživati ​​u prekrasnim webinarima s dr. Tonyjem Naderom (Maharaja) i preko 24 000 meditatora širom svijeta – tisuće su gledali uživo, a ostatak je gledao nakon emitiranja iz preko 105 zemalja.
Bila je to divna prilika da se direktno obratimo dr. Naderu i da imamo priliku postavljati pitanja vođi Maharishijevog pokreta. Tijekom webinara, dr. Nader je izrazio svoje pozive svaki tjedan (svaki četvrtak) i kakvo je moćno iskustvo biti povezan s cijelom obitelji meditatora – okupiti sve kako bi svi imali priliku postavljati pitanja. Pridružite nam se na replayu posljednje telekonferencije koja je bila izuzetno vrijedna i nadahnjujuća.

Sa zadovoljstvom možemo najaviti REPLAY šestog susreta sa svima koji vježbaju tehniku ​​transcendentalne meditacije koja je održana u četvrtak, 7. svibnja u 21:00, A REPLAY ĆE SE ODRŽATI U UTORAK 12.05. U 20h na Zoom konekciji zajedničkih meditacija:

https://zoom.us/j/6705766375?pwd=aUkvUHdaU09zTG5CQk45M1E5U0tLQT09

Ovo je opet bila lijepa prilika da se svi Meditatori i Sidhe (i Učitelji transcendentalne meditacije) povežu s dr. Naderom. Uživajte u replayu!
S najboljim željama.
Jai Guru Dev

Adrienne Schoenfeld
Viši direktor odnosa s javnošću
Copyright © 2020 and earlier, Maharishi Vedic University Ltd. All rights reserved worldwide.

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )