REPLAY ŠESTOG POZIVA DR TONYA NADERA ZA SVE PRIJATELJE PRAKSE TRANSCENDENTALNE MEDITACIJE

Dragi meditatori i Sidhe,
Posljednjih tjedana imali smo sreću uživati ​​u prekrasnim webinarima s dr. Tonyjem Naderom (Maharaja) i preko 24 000 meditatora širom svijeta – tisuće su gledali uživo, a ostatak je gledao nakon emitiranja iz preko 105 zemalja.
Bila je to divna prilika da se direktno obratimo dr. Naderu i da imamo priliku postavljati pitanja vođi Maharishijevog pokreta. Tijekom webinara, dr. Nader je izrazio svoje pozive svaki tjedan (svaki četvrtak) i kakvo je moćno iskustvo biti povezan s cijelom obitelji meditatora – okupiti sve kako bi svi imali priliku postavljati pitanja. Pridružite nam se na replayu posljednje telekonferencije koja je bila izuzetno vrijedna i nadahnjujuća.

Sa zadovoljstvom možemo najaviti REPLAY šestog susreta sa svima koji vježbaju tehniku ​​transcendentalne meditacije koja je održana u četvrtak, 7. svibnja u 21:00, A REPLAY ĆE SE ODRŽATI U UTORAK 12.05. U 20h na Zoom konekciji zajedničkih meditacija:

Ovo je opet bila lijepa prilika da se svi Meditatori i Sidhe (i Učitelji transcendentalne meditacije) povežu s dr. Naderom. Uživajte u replayu!
S najboljim željama.
Jai Guru Dev

Adrienne Schoenfeld
Viši direktor odnosa s javnošću
Copyright © 2020 and earlier, Maharishi Vedic University Ltd. All rights reserved worldwide.