OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Novogodišnji međunarodni skup svjetskog mira – Titel 2019.

Dragi praktikanti tehnika TM i TM-sidhi,

Ušli smo u zadnji mjesec 2018. godine, i već je vrijeme da isplaniramo dane praznika i doček Nove Godine.

Ako niste uočili, u Zagrebu imamo 29. i 30.12.2018. tečaj Naprednih tehnika.

Također u Zagrebu pripremamo doček Nove Godine u prostorijama Društva (Saveza za TM), i zainteresirani se mogu javiti učitelju tehnike TM Vladimiru Punčecu. Slična okupljanja moguća su i drugdje, pa to provjerite u svom lokalnom Centru.

A za sve one koji mogu i žele novogodišnje praznike provesti na tradicionalni način, na većem skupu meditanata, uz program produbljenih meditacija, u suradnji sa Savezom za TM Srbije organiziramo odlazak na skup svjetskog mira (dva vikenda i tjedan između), s time da se može doći i na manje dana – znači, kome odgovara, može doći i poslije dočeka Nove godine:

Novogodišnji međunarodni skup svjetskog mira – Titel 2019.
od 28.12.2018. do 05.01. 2019.

tečaj produbljenih meditacija s Maharšijevim ayurvedskim konzultacijama i tretmanima panjćakarme te dočekom nove 2019. godine s izlaskom sunca.

u Hotelu Tisa u Titelu.

Dobrodošli na Novogodišnji WPA – Titel 2019. s jedinstvenim programom tretmana Maharishijevog ayurvede i panjćakarme za detoksikaciju, koje će voditi Željko Vučković i Slavojka Josić, licencirani tehničari Maharishijevog ayurvede s velikim iskustvom u ovom programu. Za tretmane, molimo Vas, prijavite se na vrijeme, broj mjesta je ograničen (više informacija dobit ćete kad se prijavite).

Tema tečaja: “Maharshijevo civilizacijsko otkriće nepobjedivog izvora života”, polja sveukupne energije, zdravlja, snage, ljubavi, mudrosti, sreće… izvora svega dobrog za svakoga, i praktične tehnologije za iskustvo najdublje, nepobjedive stvarnosti života.

Ciljevi tečaja:

  • Najdublji, kvalitetan odmor, koji dotiče najfinije razine naše fiziologije i oslobađa godinama nakupljeni umor i stres;
  • Visokokvalitetna primjena TM i TM-sidhi programa za redovite praktikante, iskusne, ali i početnike, kao i za neredovite korisnike TM i TM- sidhi programa;
  • Važan doprinos povećanju harmonije i mira u našoj regiji i u svijetu.

Hotel Tisa* s nedavno renoviranim sobama na prvom katu i salama u prizemlju, ima čisti sjeverni ulaz, pored rijeke Tise, istočno od hotela. Titel je udaljen od Beograda oko 60 km, Novog Sada oko 40 km i od Zrenjanina oko 30 km. Hotel nas dočekuje s lijepim sobama i prostorijama za vježbanje, kvalitetnom kuhinjom, ljubaznim osobljem i veoma lijepim šetalištem pored rijeke Tise.

Ukupna cijena u EUR-ima s punim pansionom u Hotelu „Tisa“, za goste iz Hrvatske:

Za drugi kat, koji još nije renoviran:

Soba9 dana7 dana5 dana3 dana2 dana
1/2 dvokr.2351921459264
1/1 jednok.34528021013091

Za prvi kat koji je renoviran*:

Soba9 dana7 dana5 dana3 dana2 dana
1/2 dvokr.26522016510570
1/1 jednok.395325245145105

Prijavljivanje možete obaviti:

  • e-mailom, na: dpecek3@gmail.com
  • telefonski: +385 01 430 57 30
  • na sastancima u TM-centru

Kad se prijavite (čim prije, s navedenim datumima i vrstom sobe), mjesto ćemo vam rezervirati i također poslati detaljnije informacije o prijevozu i mogućnostima zajedničkog odlaska, te detalje o ayurvedskim tretmanima koje možete tamo dobiti.

Ovaj poziv možete proslijediti svojim prijateljima meditantima!

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

( opširnije... )

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )