Novogodišnji međunarodni skup svjetskog mira – Titel 2019.

Dragi praktikanti tehnika TM i TM-sidhi,

Ušli smo u zadnji mjesec 2018. godine, i već je vrijeme da isplaniramo dane praznika i doček Nove Godine.

Ako niste uočili, u Zagrebu imamo 29. i 30.12.2018. tečaj Naprednih tehnika.

Također u Zagrebu pripremamo doček Nove Godine u prostorijama Društva (Saveza za TM), i zainteresirani se mogu javiti učitelju tehnike TM Vladimiru Punčecu. Slična okupljanja moguća su i drugdje, pa to provjerite u svom lokalnom Centru.

A za sve one koji mogu i žele novogodišnje praznike provesti na tradicionalni način, na većem skupu meditanata, uz program produbljenih meditacija, u suradnji sa Savezom za TM Srbije organiziramo odlazak na skup svjetskog mira (dva vikenda i tjedan između), s time da se može doći i na manje dana – znači, kome odgovara, može doći i poslije dočeka Nove godine:

Novogodišnji međunarodni skup svjetskog mira – Titel 2019.
od 28.12.2018. do 05.01. 2019.

tečaj produbljenih meditacija s Maharšijevim ayurvedskim konzultacijama i tretmanima panjćakarme te dočekom nove 2019. godine s izlaskom sunca.

u Hotelu Tisa u Titelu.

Dobrodošli na Novogodišnji WPA – Titel 2019. s jedinstvenim programom tretmana Maharishijevog ayurvede i panjćakarme za detoksikaciju, koje će voditi Željko Vučković i Slavojka Josić, licencirani tehničari Maharishijevog ayurvede s velikim iskustvom u ovom programu. Za tretmane, molimo Vas, prijavite se na vrijeme, broj mjesta je ograničen (više informacija dobit ćete kad se prijavite).

Tema tečaja: “Maharshijevo civilizacijsko otkriće nepobjedivog izvora života”, polja sveukupne energije, zdravlja, snage, ljubavi, mudrosti, sreće… izvora svega dobrog za svakoga, i praktične tehnologije za iskustvo najdublje, nepobjedive stvarnosti života.

Ciljevi tečaja:

• Najdublji, kvalitetan odmor, koji dotiče najfinije razine naše fiziologije i oslobađa godinama nakupljeni umor i stres;
  • Visokokvalitetna primjena TM i TM-sidhi programa za redovite praktikante, iskusne, ali i početnike, kao i za neredovite korisnike TM i TM- sidhi programa;
  • Važan doprinos povećanju harmonije i mira u našoj regiji i u svijetu.

Hotel Tisa* s nedavno renoviranim sobama na prvom katu i salama u prizemlju, ima čisti sjeverni ulaz, pored rijeke Tise, istočno od hotela. Titel je udaljen od Beograda oko 60 km, Novog Sada oko 40 km i od Zrenjanina oko 30 km. Hotel nas dočekuje s lijepim sobama i prostorijama za vježbanje, kvalitetnom kuhinjom, ljubaznim osobljem i veoma lijepim šetalištem pored rijeke Tise.

Ukupna cijena u EUR-ima s punim pansionom u Hotelu „Tisa“, za goste iz Hrvatske:

Za drugi kat, koji još nije renoviran:

Soba9 dana7 dana5 dana3 dana2 dana
1/2 dvokr.2351921459264
1/1 jednok.34528021013091

Za prvi kat koji je renoviran*:

Soba9 dana7 dana5 dana3 dana2 dana
1/2 dvokr.26522016510570
1/1 jednok.395325245145105

Prijavljivanje možete obaviti:

• e-mailom, na: dpecek3@gmail.com
  • telefonski: +385 01 430 57 30
  • na sastancima u TM-centru

Kad se prijavite (čim prije, s navedenim datumima i vrstom sobe), mjesto ćemo vam rezervirati i također poslati detaljnije informacije o prijevozu i mogućnostima zajedničkog odlaska, te detalje o ayurvedskim tretmanima koje možete tamo dobiti.

Ovaj poziv možete proslijediti svojim prijateljima meditantima!