OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Tjedan za nepobjedivost nacije 31.08-06.09 – yoga i yagya

Dragi meditanti!

Radost mi Vas je pozvati ovaj tjedan (31.08-06.09) na zajedničke zoom meditacije u 18,30 i predavanja u 19 h na temu:

Maharishijevi vedski panditi u Brahmasthanu Indije

te pozvati Vas da postanete sukreatori svjetskog mira.

Ovaj Maharishijev veličanstveni i jedinstveni projekt ćemo podržati zajednickim meditacijama i predavanjima na tu temu s ciljem da u sto kraćem vremenu kreiramo 200 yogijskih letača sto bi bilo dovoljno da se stvori koherentna i skladna kolektivna svijest nacije te da se osigura potpuna podrska naravnog zakona.

Uskoro počinje projekt brze obuke meditanta u yogijske letace preko zoom konekcije i pozvani ste da se sto prije prijavite i uključite te da postanete TIMA za NEPOBJEDIVOST i ostvarimo ideal YOGE.

Uz ovaj projekt yoge paralelno počinjemo s projektom kreiranjem 200 donatora za vedske pandite sa samo 20 dolara mjesečno i time osiguramo redovne yagje za Hrvatsku i ostvarimo ideal YAGYE .

Radujem se Vasem odazivu i potpori projektu YOGA I YAGYE za koherentnu i skladnu kolektivnu svijest Hrvatske

Lijep pozdrav !

Dr Mladen Antisin
Predsjednik Saveza za TM Hrvatske i Nacionalni direktor

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

( opširnije... )

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )