OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

SRIJEDA 2.9. nakon zajedničke meditacije u Zoomu, predavanje: “Dojmovi s posjete Brahmasthanu Indije i Maharishijevim vedskim panditima”

Dragi svi,

u srijedu, 02.09.2020. nakon zajedničke meditacije u Zoomu koja započinje u 18.30 h i završava oko 18.55 h, biti će predavanje putem Zooma na temu:

“Dojmovi s posjete Brahmasthanu Indije i Maharishijevim vedskim panditima – istinskim mirotvorcima za stvaranje sklada i mira u svijetu.”

Tijekom ovog predavanja saznat ćemo tko su vedski panditi, što oni stvarno rade, kako ih podržati i uključiti se u projekt “Stvaranja mira u svijetu i boljitka u vlastitome životu”.

Čuti ćemo dojmove i iskustva nekih od ambasadora za vedske pandite za Hrvatsku i posjetitelja kampusa u Brahmasthanu Indije, tijekom njihove posjete u studenom 2019. godine.

Izlaganje će održati učitelj transcedentalne meditacije i ambasador za vedske pandite, Vladimir Punčec, uz moguću asistenciju i drugih ambasadora za vedske pandite.

Link na Zoom sastanak: https://zoom.us/j/6705766375?pwd=aUkvUHdaU09zTG5CQk45M1E5U0tLQT09

JAI GURU DEV

Lijep pozdrav !

Dr Mladen Antisin
Predsjednik Saveza za TM Hrvatske i Nacionalni direktor

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

( opširnije... )

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )