OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

UČITELJ TM TEHNIKE

Lara Bopsić

Biografija

Lara Bopsić – certificirana učiteljica Transcendentalne meditacije, meditira od svoje 11 godine, rođena i odrasla u obitelji dugogodišnjih TM i TM Sidhi praktikanata.

Oduševljena mnogobrojim dobrobitima i zahvalna na svim lijepim iskustvima i osobnom napretku koje mi je TM donio u životu, poželjela sam dati svoj doprinos razvoju TM organizacije kroz volonterski rad u trajanju od 2,5 g. u Nizozemskoj, na MERU-u, glavnom svjetskom sjedištu TM organizacije. Tamo sam imala priliku pohađati tečajeve koji su držali vrhunski stručnjaci na tom polju poput:  Tečaja za osobni razvoj (Personal development course), Znanost o kreativnoj inteligenciji (Science of Creative Intelligence course), Ayurvedski tečaj samoočitanja pulsa (Self-pulse reading course) itd.

Sretna sam što kao učiteljica Transcendentalne meditacije imam priliku da ljudima omogućim da i oni u svojem životu imaju taj vrijedan alat – tu savršenu tehniku – kojom rješavamo probleme u korijenu, tehniku koja otvara našu svijest prema neograničenom rezervoaru energije, kreativnosti i inteligencije koja leži duboko u nama.

KONTAKTIRAJ UČITELJA

KONTAKT UČITELJA - Lara Bopsić

  Svi učitelji

  Jadranko Miklec

  Zlatan Jelovina

  Vladimir Punčec

  Mladen Juričev

  Damir Kirasić

  Zlatko Pulek

  Zoran Sladoljev

  Željko Grubišić

  Ana Pevec Grubišić

  Branko Marčec

  Zdravko Baselli

  Liliana Valenta

  Petar Mrkić

  Lidija Basara

  Snježana Petrovski

  Olivera Antišin

  Valentina Cindori

  Mladen Antišin