OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Poziv na internet konferenciju 14. ožujka u 15.00 CET -tema: Održavanje ravnoteže: ostati zdrav kao aktivna žena s Maharishi Ayurvedom

Global women for peace

 

Održavanje ravnoteže: ostati zdrav kao aktivna žena s Maharishi Ayurvedom
 

Pozvani ste na poseban konferencijski poziv za žene za uživanje u potpunom znanju i blaženstvu s Raj Rajeshwari Hrvatske Monom .
 
Raja i Raj Rajeshwari su pojmovi koje je Maharishi odabrao da opiše glavne administratore svoje Globalne zemlje svjetskog mira. Oni su odgovorni za dobrobit društva i osiguravaju da ljudi svugdje mogu razvijati svoj puni potencijal donoseći Maharishijeve programe svakom ljudskom biću.
 
Raj Rajeshwari posebno je odgovorna za dobrobit dama pomažući im da se podignu do prosvjetljenja i da žive sretan, zdrav i mudar život.

Zakon o uravnoteženju: ostati zdrav kao aktivna žena

Mnogim je ženama danas teško doći do daha, a kamoli voditi računa o svom zdravlju. Bez obzira radite li u uredu ili kući, odgajate djecu ili se brinete za starije roditelje – to je održavanje ravnoteže samo da biste prošli kroz dan.
 
Ipak, briga o sebi i održavanje psihičke i fizičke ravnoteže od presudnog je značaja za ispunjavanje svih zahtjeva Vaše obitelji i karijere.

Žene danas imaju toliko područja života kojima je potrebno biti prisusvnom, ali važno je da odvoje vrijeme za održavanje vlastitog zdravlja i sreće.

Evo pet jednostavnih ayurvedskih prijedloga za stvaranje više ravnoteže o kojoj ćemo detaljno raspravljati:

1. Uhvatite ključ za ravnotežu
 
2. Uključite cijelu obitelj
 
3. Odvojite vrijeme za aktivnosti koje vas usrećuju
 
4. Odmarajte se za oslobođenje od stresa
 
4. Jedite zdravu, svježu, toplu, kuhanu hranu
 
5. Dajte svom tijelu dodatnu podršku biljnim dodacima prehrani
 

Svi ste pozvani sudjelovati u ovom posebnom pozivu za sve hrvatske meditantice i dame Sidhe i molim vas da prethodno pošaljete svoja pitanja.

Završit ćemo grupnom meditacijom.

Detalji za spajanje – sanda.itey@tm.org

Poziv je na engleskom, prijevod će biti osiguran
____________________________________________________________

PRIKLJUČITE SE ZOOMom
Aplikacija Zoom je besplatna. Nema potrebe da se prijavite za Zoom račun ili dajete svoju e-adresu Zoomu. Samo se pridružite sastanku.

Za PC, Zoom će se automatski instalirati prvi put kad kliknete na vezu za zoom-iranje (gore).

ZOOM – POVEZUJTE SE S VAŠIM iPhonom, iPadom ili Androidom
Aplikacija Zoom je besplatna. Preuzmite aplikaciju Zoom Cloud iz Google Play-a ili App Store-a. Nema potrebe da se prijavite za Zoom račun ili dajete svoju e-adresu Zoomu. Samo se pridružite sastanku. Da biste se povezali s ovim pozivom, samo vam treba aplikacija Zoom na računalu ili uređaju i ID sastanka. Nakon što je aplikacija Zoom instalirana, kliknite “Pridruži se” ili “Pridružite se sastanku”. Zatim unesite ID sastanka (šifru ostavite praznom).

   

 

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )