OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Uvodno predavanje o tehnici Transcendentalne meditacije

Transcendentalna meditacija
  1. Potpuno nenaporna
  2. Podučava se individualno
  3. Dokazano učinkovita

Transcendentalna meditacija je jednostavna, nenaporna, prirodna tehnika koja se prakticira dva puta dnevno po 20 minuta udobno sjedeći zatvorenih očiju.

To nije religija, ni filozofija niti zahtijeva promjenu načina života. Više od šest milijuna ljudi svih dobnih skupina, kultura i religija naučilo je Transcendentalnu meditaciju.

Preko 600 nezavisnih istraživačkih studija provedeno na 250 sveučilišta u 33 zemlje svijeta pokazali su dobrobiti Transcendentalne meditacije na područja duha, tijela, ponašanja i okoline.

Dr Mladen Antišin, certificirani učitelj transcedentalne meditacije i liječnik opće medicine u Zadru od 1988 godine . Transcedentalnom meditacijom se bavim od 1994 godine a 2016 sam završio tečaj u Holandiji za TM učitelja i od tada podučavam meditaciju u Zadru . Oduvijek me zanimao holistički pristup zdravlju i odnos duha i tijela odnosno svijesti i fiziologije te upravo kroz ovo znanje mi se potpuno otvorile te spoznaje i odnos čovjeka i svemira .

 

Ovo potpuno znanje kako iskustvenoj tako i na intelektualnoj razini razumijevanja istražujem i primjenjujem na području medicine , sporta ,muzike i menadžmenta te učim ljude kako da na najnenaporniji i najprirodniji način bez ikakvog stresa i naprezanja ostvare svoje talente i postignuća.

 

 

Predavanje će se održati putem zoom konekcije na linku a pristupni link će te dobiti nakon prijave. Prijava je moguća putem formulara ispod ili putem telefona ili emaila.

Voditelj: Učitelj TM tehnike Mladen Antišin dr. med.
Mobitel: 098394820

Datum i vrijeme održavanja
15/12/2022 u 19:30 h

Lokacija
Online predavanje – Dr. Mladen Antišin
Put Dikla 4
Zadar

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji