OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Uvodno i pripremno predavanje za tečaj transcendentalne meditacije, Pula, Stoja 26 A, ponedjeljak,31.05.2021. u 19.30 h UŽIVO!

Žena tijekom vježbe transcendentalne meditacije

Uvodno i pripremno predavanje za tečaj transcendentalne meditacije, Pula, Stoja 26A, ponedjeljak, 31.05.2021. u 19.30 h UŽIVO!

Saznajte kako jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika duboke relaksacije može lako osloboditi stres i napetost, osloboditi umor i iscrpljenost, smanjiti glavobolje i migrene, te uz pomoć dubokog odmora uživati u više mira, sreće i radosti, imati više energije i vitalnosti, kako se lakše suočiti sa svakodnevnim izazovima, iskoristiti više kreativnosti, dobre volje i više tolerancije i razumijevanje okoline za vlastiti boljitak u životu.

Uživo uvodno i pripremno predavanje o tehnici Transcendentalne meditacije, prirodnoj tehnici dubokog odmaranja i opuštanja.

Pregled znanstveno potvrđenih dobrobiti redovitog vježbanja ove tehnike za bolje funkcioniranje duha i tijela i svih naših odnosa s okolinom. Odgovori na sva pitanja i nejasnoće o tehnici i načinu njenog prakticiranja.

Ovo Vas predavanje kvalificira za pohađanje praktičnog tečaja ovladavanja tehnikom TM. Za sve zainteresirane tečaj će se održati u nastavku, u slijedećih nekoliko dana. Sve upute prijave i dogovori o terminima održavanja tečaja nakon uvodnog predavanja.

Predavač: Vladimir Punčec, učitelj transcendentalne meditacije, 091 581 3912

Lokacija

Uživo uvodno i pripremno predavanje o tehnici transcendentalne meditacije, Zagreb, Zeleni trg 2, Vrbik, srednji neboder raketa, prostorije TM centra Zagreb. Putem e-maila, SMS prijava i direktnim telefonskim pozivom, svi zainteresirani biti će kontaktirani unaprijed i biti će potvrđeno njihovo mjesto za ovo predavanje.

Voditelj: Učitelj TM tehnike Vladimir Punčec
Mobitel: 091-581 3912

Datum i vrijeme održavanja
31/05/2021 u 19:30 h

Lokacija
PULA
Stoja 26A
Pula

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji