OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Tečaj transcendentalne meditacije Pula započinje u ponedjeljak, 27.02.2023. u 19.30 h, ONLINE – PUTEM ZOOMA – započinje uvodnim i pripremnim predavanjem o transcendentalnoj meditaciji

Transcendentalna meditacija

Tečaj transcendentalne meditacije Pula započinje u ponedjeljak, 27.02.2023. u 19.30 h, ONLINE – PUTEM ZOOMA – započinje uvodnim i pripremnim predavanjem o transcendentalnoj meditaciji!

Saznajte kako jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika duboke relaksacije može lako osloboditi stres i napetost, osloboditi umor i iscrpljenost, smanjiti glavobolje i migrene, te uz pomoć dubokog odmora uživati u više mira, sreće i radosti, imati više energije i vitalnosti, kako se lakše suočiti sa svakodnevnim izazovima, iskoristiti više kreativnosti, dobre volje i više tolerancije i razumijevanje okoline za vlastiti boljitak u životu.

Uživo uvodno i pripremno predavanje o tehnici Transcendentalne meditacije, prirodnoj tehnici dubokog odmaranja i opuštanja.

Pregled znanstveno potvrđenih dobrobiti redovitog vježbanja ove tehnike za bolje funkcioniranje duha i tijela i svih naših odnosa s okolinom. Odgovori na sva pitanja i nejasnoće o tehnici i načinu njenog prakticiranja.

Ovo Vas predavanje kvalificira za pohađanje praktičnog tečaja ovladavanja tehnikom. Za sve zainteresirane tečaj će se održati u nastavku, u slijedećih nekoliko dana. Sve upute prijave i dogovori o terminima održavanja tečaja nakon uvodnog predavanja.

Predavač: Vladimir Punčec, učitelj transcendentalne meditacije, 091 581 3912

Lokacija

Ovaj tečaj namijenjen je za osobe koje žive u Puči i bližoj okolici i nakon predavanja na Zoomu, grupa će se dogovoriti za dalju satnicu, termine i mjesto održavanja tečaja TM-a. Putem e-maila, SMS prijava i direktnim telefonskim pozivom, svi zainteresirani biti će kontaktirani unaprijed i biti će potvrđeno njihovo mjesto za ovo predavanje.

Napomena

U ovom brzom ritmu života i življenja, a posebno u ovo doba ratne aktivnosti u Ukraini i drugi nezgodni i neizvjesni događaji bivaju svakodnevno praćeni i kada su stres i strah kod ljudi povećani, tehnik transcendentalna meditacije, tehnika dubokog odmaranja, predstavlja odličnu priliku svakoj osobi, čovjeku, ženi, djetetu priliku da se na prirodan i jednostavan način dovede u stanje dubokog odmaranja i tako smanji stres i napetost i iskusi više energije vitalnosti, kreativnosti, radosti i dobre volje.

Voditelj: Učitelj TM tehnike Vladimir Punčec
Mobitel: 091- 581 3912

Datum i vrijeme održavanja
27/02/2023 u 19:30 h

Lokacija
PULA
Stoja 26A
Pula

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji