OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

ONLINE (putem Skypea) – Uvodno predavanje i tečaj tehnike transcendentalne meditacije – za područje Pule i Istre, 14.11.2022. u 19.30 h predavač Vladimir Punčec, učitelj transcendetalne meditacije

Žena tijekom vježbe transcendentalne meditacije

Saznajte kako jednostavna, prirodna i nenaporna tehnika duboke relaksacije može lako osloboditi stres i napetost, osloboditi umor i iscrpljenost, smanjiti glavobolje i migrene, te uz pomoć dubokog odmora uživati u više mira, sreće i radosti, imati više energije i vitalnosti, kako se lakše suočiti sa svakodnevnim izazovima, iskoristiti više kreativnosti, dobre volje i više tolerancije i razumijevanje okoline za vlastiti boljitak u životu.

Uživo uvodno i pripremno predavanje o tehnici Transcendentalne meditacije, prirodnoj tehnici dubokog odmaranja i opuštanja.

Pregled znanstveno potvrđenih dobrobiti redovitog vježbanja ove tehnike za bolje funkcioniranje duha i tijela i svih naših odnosa s okolinom. Odgovori na sva pitanja i nejasnoće o tehnici i načinu njenog prakticiranja.

Ovo Vas predavanje kvalificira za pohađanje praktičnog tečaja ovladavanja tehnikom. Za sve zainteresirane tečaj će se održati u nastavku, u slijedećih nekoliko dana. Sve upute prijave i dogovori o terminima održavanja tečaja nakon uvodnog predavanja.

Predavač: Vladimir Punčec, učitelj tehnike transcendentalne meditacije 091 581 3912

ONLINE (putem Skypea) uvodno i pripremno predavanje za tečaj transcendentalne meditacije – sve prijave putem e-maila, poziva ili SMS-a na mobitel 091 581 3912. Svi prijavljeni biti će dodatno kontaktirani kako bi se potvrdilo njihovo mjesto tijekom Skype predavanja.

“Cijeli moj život se smirio, nestao je nered u mislima, a ja sam počela obavljati poslove za puno manje vremena, nešto što je ranije trajalo 3 sata sada traje 1 h. “ Heather Hancock, predsjedava FSA (Agencija za standard hrane).

“Tajna uspjeha u poslu je kreativnost. Velika potreba današnjeg poslovanja je razvoj polja kreativnosti koja se nalazi duboko u svakoj osobi. Uz pomoć tehnike transcendentalne meditacije, svijest pojedinca dolazi u  kontakt s tim poljem neograničene kreativnosti, čiste svijesti i potpune usklađenosti s prirodnim zakonima.” Maharishi Mahesh Yogi, osnivatelj tehnike transcendentalne meditacije

“Zapravo se bavim transcendentalnom meditacijom i to mi zaista pomaže, ne samo u samo u postizanju ravnoteže, već i neke druge stvari što će zvučati kao kliše… spokoj i nekako mirno stanje uma. TM mi pomaže da se nosim s usponima i padovima koji dolaze iz više centriranih pravaca, kao i u kreativnosti.” Eva Mendes, Američka filmska glumica i fotomodel

Voditelj: Učitelj TM tehnike Vladimir Punčec
Mobitel: 091 581 3912

Datum i vrijeme održavanja
14/11/2022 u 19:30 h

Lokacija
PULA
Stoja 26A
Pula

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji