OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Boravišni tečaj u Štinjanu kraj Pule 07-09.02.2020.

“SVE DOBROG SVAKOME, NIŠTA LOŠEG NIKOME.” –

Maharishi Mahesh Yogi

Boravišni tečaj u Štinjanu kraj Pule 07-09.02.2020. godine, Pansion Sport Hotel

Dragi praktikanti tehnike transcendentalne meditacije,

Pozivamo vas na boravišni tečaj u Štinjanu kraj Pule, Pansion Sport Hotel, koji će se održati u terminu 07-09.02.2020. godine. Započinjemo u petak u 17.30 h, a završavamo s ručkom u nedjelju, 09.02.2020.

Što je boravišni tečaj?

Boravišni TM tečajevi su napredni programi koje je osmislio i strukturirao Maharishi Mahesh Yogi, osnivatelj programa transcendentalne meditacije, namijenjeni za postojeće praktikante tehnike TM koji žele napredovati u dubljim iskustvima svoje meditacije, kako bi se osjećali bolje, opuštenije, sretnije, kreativnije i uspješnije u svojm svakodnevnim aktivnostima.

Tijekom boravišnog TM tečaja imamo prilike više puta dnevno meditirati i raditi tzv. runde – joga asane (ugodne položaje tijela), pranajamu (ugodnu vježbu disanja) i vježbati transcendentalnu meditaciju, te pratiti program naprednih predavanja osnivatelja programa transcendentalne meditacije, Maharishi Mahesh Yogija, kako bismo dublje zaronili u svoje vlastito Sebstvo, prema izvoru misli. Program boravišnog tečaja traje 24 sata na dan i svrha je u potpunosti se posvetiti dubokome odmoru, kako bismo u aktivnostima mogli koristiti više energije, sreće, kreativnosti i mira. Uživajući u dubinama meditacije, učesnici boravišnih TM tečaja pojačano oživljavaju podršku Prirode u svojim životima, što im omogućuje puno lakše, brže i jednostavnije ostvarivanje njihovih želja, ciljeva i životnih zadataka… – “S MANJE STRESA I VIŠE UŽITKA, DO ŽIVOTNOG BOLJITKA.”

Voditelj i organizator boravišnog tečaja u Štinjanu:

Vladimir Punčec, učitelj TM-a

Neka od iskustava polaznika boravišnih tečajeva:

“U potpunosti sam se promijenio. Iskusio sam puno stresa i duboko nezadovoljstvo (do samog boravišnog tečaja). Sada se osjećam pomlađeno, smirenije i prizemljenije. Uz to, duboko me dojmila dubina znanja kojeg sam dobio na boravišnom tečaju iskušavajući duboki odmor, pomlađivanje i blaženstvo.” E.K.

“Boravišni tečaj je bio jedan od najvažnijih i preobražavajućih vikenda koje sam ikada imao. Nikada do sada nisam osjetio dobrobiti vježbe transcendentalne meditacije tako jasno kao što ih osjećam sada.” D.C.

“Predivno iskustvo za mene. Osjećam se puno smirenije. Stekla sam znanje i dublje ostvarenje. Uživala sam u društvu svih drugih meditanata. Osjetila sam nevjerojatno pozitivnu energiju svuda uokolo i dalje ju nastavljam osjećati…” A.K.

Tijekom ovih vikenda uživala sam u prilici da steknem dubok odmor i vrlo duboko oslobađanje stresa na način koji jednostavno nije moguć u svakodnevnom životu. Osjećate se potpuno zbrinuto u okolini koja vas potpuno podržava (uz super hranu). To je istinski godišnji odmor. Poslije boravišnog tečaja osjećam puno više mira i spokojstva i ti su se učinci prenjeli u moj svakodnevni život.” J.L.

 

Postupak prijave:

Prijave se primaju do utorka, 04.02.2020. do 20.00 h, uz potvrdu uplate na žiro račun Saveza za TM:

pozivom ili SMS-om na 091 581 3912

e-mailom na: vladimir.puncec@manjestresa.com

Cijena tečaja i cijena smještaja:

Cijena tečaja za 2 dana iznosi 200,00 kn i ovaj iznos uplaćuje se na žiro račun Saveza za TM:

Savez za TM, Zeleni trg 2, Zagreb

Svrha: Boravišni tečaj TM-a, Štinjan 07-09.02.2020.

IBAN:HR2423600001101421358

Poziv na broj: 500-125-Vaš OIB

Iznos: 200,00 kn

Smještaj – dvokrevetne sobe, 700,00 kn za 2 puna pansiona, prehrana vegetarijanska. Troškovi smještaja plaćaju se direktno u Pansion Sport Hotelu prilikom dolaska na recepciju hotela.

Sve dodatne informacije na:

Vladimir Punčec, učitelj tehnike TM, 091 581 3912

Dejan Kosanović, voditelj TM centra Pula, 098 – 907 1403

Molimo da požurite s prijavama, jer je kapacitet hotela ograničen na maksimalno 18 polaznika. Sve vas puno pozdravljamo i očekujemo na boravišnom vikend tečaju u Štinjanu kraj Pule.

JAI GURU DEV

“Jedna pozitivna misao ujutro, može ugodno promijeniti cijeli dan…”

Voditelj: Učitelj TM tehnike Vladimir Punčec
Mobitel: 091 581 3912

Datum i vrijeme održavanja
07/02/2020 - 09/02/2020 u 17:30 h

Lokacija
Štinjan
Pansion Sport Hotel
Štinjan

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji