OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Besplatno UVODNO predavanje o Transcendentalnoj meditaciji – Online

USKORO ZA VUKOVAR, OSIJEK I OKOLICU – TEČAJ TRANSCEDENTALNE MEDITACIJE – potpuno jedinstvene i znanstveno dokazane tehnike za efikasno oslobađanje od stresa, dublji odmor od dubokog sna i postizanje duboke sreće, mira i ispunjenja – na jedan potpuno jednostavan, nenaporan i prirodan način.

Tehnika TM-a postiže izrazito duboko stanje odmornosti koje uklanja stresove i napetosti, dovodi do jasnijeg i snažnijeg mišljenja koje je osnova uspješnije aktivnosti, koja dovodi do većeg zadovoljstva.

Tehniku Transcendentalne meditacije moguće je naučiti samo od certificiranog TM učitelja. Prakticira se samo 15-20 minuta dva puta dnevno, udobno sjedeći zatvorenih očiju i ne zahtjeva nikakve promjene u vašim uvjerenjima, stilu života niti religiji.

Danas je u svijetu zabilježeno preko 10 milijuna ljudi koji prakticiraju Transcendentalnu meditaciju različitih dobnih skupina, životnih stilova, uvjerenja, kultura, religija, etničkih i nacionalnih pripadnosti.

Tečaj započinje besplatnim Uvodnim predavanjem u ponedjeljak 05.09.2022. u 19.30 h, koje Vas kvalificira za pohađanje praktičnog tečaja ovladavanja tehnikom. Nakon prijave dobiti ćete link za uključenje na predavanje.

* Trenutno je provedeno preko 650 značajnih znanstvenih istraživanja o dobrobitima koje nam donosi redovito prakticiranje ove tehnike.

Za sve informacije i prijavu, molimo nazovite na tel.: 091/244 02 96 ili pošaljite upit na e-mail adresu: larabopsic1@gmail.com radi dogovora o detaljima.

ONLINE – OBAVEZNA PRIJAVA

 

Lokacija
Online Uvodno predavanje – obavezna registracija
Ostatak tečaja će se održati u Vukovaru – u razdoblju od četvrtka 08.09.2022. do nedjelje 11.09.2022.

Voditelj: Učitelj TM tehnike Lara Bopsić
Mobitel: +385 91 244 02 96

Datum i vrijeme održavanja
05/09/2022 u 19:30 h

Lokacija
Vukovar, Osijek i okolica
Grgura Ninskog
Vukovar

Učitavanje mape...

Rezervirajte odmah svoje mjesto

Rezervacije su zatvorene za ovaj događaj.

Zanimljivosti

Jadranko Miklec

Na rubu znanosti – Transcendentalna meditacija

Mladen Antišin dr. med.

HALO DOKTORE – gost Mladen Antišin, dr. med.

David Linch

18 MILLION AMERICANS MEDITATE

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey o njenom iskustvu s Transcendentalnom meditacijom

Meditacija u školi

Američki ratni veteran, Sean Villa, o Transcendentalnoj meditaciji