POZIV: Dr. Karin Pirc, Maharishijeva Ajurveda, otklanjanje ame (toksina) i jačanje agnija (probavne vatre)

Global women for peace

POZIV
12. Listopada u 15 sati

Pozivamo Vas na poseban konferencijski poziv za žene, tokom kojeg ćete uživati u blaženstvu totalnog znanja s Raj Rajeshwari Monom

TU Ajurvedi, naziv “ama” (doslovni prijevod: “ono što je ostalo neprobavljeno”) označava sve vrste otpadnih tvari u metabolizmu. Ama se stvara kad god se probavna moć i  metabolizam ne mogu nositi s količinom ili vrstom hrane koja se unosi u organizam. Stoga se ama otklanja uz pomoć lagane prehrane u kombinaciji s jačanjem probavne moći. Dr. Pirc će nam dati praktične savjete za jačanje probave i eliminaciju ame.

Tokom ovog druženja, žene iz cijelog svijeta podijelit će radost obogaćivanja svojih iskustava i razumijevanja viših stanja svijesti.

Završit ćemo grupnom meditacijom.

Povežite se preko Zoom linka: https://mgcwp.zoom.us/j/416058882

Poziv će biti na engleskom, a ako je potreban prijevod, molimo organizirajte ga u svom TM centru.

____________________________________________________________

Naša email adresa je: sanda.itey@tm.org

POVEŽITE SE PREKO ZOOMA

Aplikacija Zoom je besplatna. Nije potrebna registracija, niti trebate dati svoju email adresu Zoomu. Jednostavno se priključite sastanku.

Na desktop kompjuteru, Zoom će se automatski instalirati čim prvi put kliknete gornji link.

Preko fiksnog telefona se je, također, jednostavno uključiti u Zoom sastanak. Prvo, locirajte broj u zemlji koja vam je najbliža, ovdje. Birajte taj broj, i kad dobijete uputu, unesite identifikacijski broj sastanka: 416-058-882 te nakon toga pritisnite tipku “ljestve”.

ZOOM – POVEŽITE SE PREKO SVOG I-PHONA, I-PADA ILI ANDROIDAZoom aplikacija je besplatna. Preuzmite Zoom Cloud App s Google Play-a ili App Store-a. Nije se potrebno registrirati, niti dati svoju email adresu. Samo se priključite sastanku. Da biste se priključili ovom pozivu, samo trebate Zoom aplikaciju na kompjuteru ili drugom uređaju i identifikacijski broj sastanka. (ostavite polje za lozinku (Passcode) praznim).

Grandmother With Mother And Adult Daughter Relaxing On Sofa