OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Postani članom tima za nepobjedivost Hrvatske!

Stvaranje nepobjedivosti za HrvatskuFormule i nadahnuće Raje Luisa

Prvi i jedinstveni pristup u europskoj zemlji
s 14 TM centara u Hrvatskoj koji sudjeluju
u stvaranju nepobjedivosti nacije!


Kako?

OSMIŠLJEN JE ODLIČAN PLAN
PONUDA NAPREDNOG PROGRAMA
TM-SIDHI ZA 300 MEDITANATA
BESPLATNO!Cilj? Način?
Kako sudjelovati?

 
NAŠ CILJ
Stvaranje 300 sidha koji uživaju u svom TM programu zajedno i tako stvaraju okus raja na zemlji za svakog stanovnika Hrvatske, potpuno nenaporno.

ZNANSTVENO DOKAZANA METODA
Primjena formula naprednog Maharishijevog efekta (koji je nedavno testirao i dokazao Raja Luis) nevjerojatno je učinkovita – ne postoji drugi program koji može ponuditi učinkovitiji način da Hrvatsku vodi do sretnog, zdravog, bogatog i najboljeg puta u njenu budućnost. Pročitajte više o Maharishijevom efektu ovdje.

KAKO SUDJELOVATI
Želite li sudjelovati – ovo je najsretniji trenutak za to, jer u sljedećih nekoliko mjeseci ćemo imati puno podrške i pažnje od strane čelnika obitelji Pokreta u Hrvatskoj i u inozemstvu.

KORAK 1 KROZ ‘YOGU’ – TM i TM-SIDHI tehnike
Naš redovni program i okupljanje grupa apsolutni su temelj! Za izgradnju redovitih jakih grupa bilo bi izvrsno da što više meditanata nauči TM-sidhi tehnike. Kako? Pokretanjem nacionalne inicijative za redovne programe i TM sastanke koji počinju 1. ožujka 2020. Još ima vremena za uključivanje do 25. ožujka! Ovo čini osnovu da se meditanti kvalificiraju za pristupanje (neovisno sponzoriranom) tečaju TM-sidhi koji započinje 1. lipnja 2020. To će stvoriti temelj ‘Yoge’ za podizanje kolektivne svijesti Hrvatske.

Proračuni pokazuju da je Hrvatskoj potrebno samo 300 sidha za stvaranje proširenog 
Maharishijevog efekta za dobrobit čitave države. Ovo je životna prilika – jedinstveni dar da se započne s TM-sidhi programom sada i uživa u osobnim dobrobitima ove kampanje i fantastičnim iskustvima učinka grupe.

Sudjeluju sljedeći TM centri i možete ih kontaktirati:
Zagreb, Rijeka, Zadar, Dubrovnik, Osijek, Pula, Rab, Varaždin, Split, Makarska, Vinkovci, Šibenik, Gospić, Sisak, Karlovac.
KONTAKT: Dr. med. Mladen Antišin, e-mail: antisinm64@gmail.com

 
ŽELITE LI NAS KONTAKTIRATI KLIKNITE OVDJE 
KORAK 2. KROZ YAGYU – Znanost o zvuku – koja preobražava nepovoljne prilike u povoljne

Jaka kampanja za Nacionalne Yagye za Hrvatsku
kao pomoć u promicanju uspostavljanja
grupa za stvaranje koherencije

 
Prikupljamo sredstva za pomoć povećanju Yoge/grupa kroz snažan i vrlo učinkovit pristup Yagyi – još jednoj vedskoj tehnologiji koju je Maharishi oživio u njenoj punoj vrijednosti i koja stvara određeni željeni učinak specifičnom primjenom vedskih zvukova i izvedbama educiranih stručnjaka: Maharishijevih vedskih Pandita.

Poslušajte dr. Johna Hagelina, svjetski priznatog kvantnog fizičara,
prosvjetitelja i stručnjaka za javnu politiku
o tome Što je Yagya?

ENGLESKI https://vedicpandits.org/yagya/national-yagya/#scienceofyagya
HRVATSKI https://vedicpandits.org/hr/yagya/national-yagya/#scienceofyagya
 

 
Naš je plan kroz Nacionalne Yagye promicati rast i uspostavljanje koherencije stvarajući grupe s najtemeljnije razine. Više o Yagyama pročitajte ovdje.

ŽELITE LI PONUDITI SVOJU DONACIJU KLIKNITE OVDJE


 
 
Sa zahvalnošću i najboljim željama,

JAI GURU DEV

Dr. med. Mladen Antišin,
nacionalni direktor za Hrvatsku
Kontakt: antisinm64@gmail.com
www.tm-savez.hr

 
© 2020. Zaklada Brahmananda Saraswati Fondacija Brahmananda Saraswati: Maharishi Nacional, Maharishi Veda, Maharishi Yagya, transcendentalna meditacija, TM TM sidhi zaštićeni su brandovi u mnogim zemljama svijeta, uključujući Europsku uniju.
 
 
Copyright © 2020 BST, All rights reserved.
 
 
 

PRIJAVE

Ispunite formular kako bi se prijavili.

  Ostale aktualnosti

  Tečaj Maharishi Yoga asana

  SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

  ( opširnije... )

  Tečaj Maharishi Yoga asana

  SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

  ( opširnije... )