OVAJ PETAK: Globalni poziv s Maharajom za sve Sidhe i guvernere. Petak, 27. ožujka u 20:30 CET

Poštovani guverneri i Sidhe građani iz Doba prosvjetiljenja, Globalne Zemlje Svjetskog mira

Odaziv posljednjeg webinara s Maharajom bio je do sada najveći, okupio je preko 4.332 guvernera i Sidhi širom svijeta – 3.054 gledajući uživo, a ostali gledajući nakon emitiranja iz više od 84 zemlje. Bila je to lijepa prilika da se direktno čujemo s Maharajom te postavljati pitanja lideru Maharisijevog pokreta. Nakon webinara izraženo je da bi prilika razgovora o iskustvima s Maharajom bilo izuzetno vrijedno i nadahnjujuće.

Zadovoljstvo nam je što možemo najaviti da će peti od tih susreta biti razgovor o iskustvima, svijesti i osobnom razvoju i da će se održati u petak, 27. ožujka u 20:30 po holandskom vremenu (CET) ili u 14:30 u Fairfield-u, Iowa, SAD (CDT).

Poziv će biti putem Zoom Webinatora s mogućnošću konferencije do 5000 sudionika. Dva su koraka za pridruživanje Webinaru.

Prvi korak je da kliknete Link za registraciju u nastavku i ispunite neke osnovne podatke, kao što su ime, adresa e-pošte, država, status itd. Ako ne možete prisustvovati webinaru uživo, također će se pojaviti prilika da slušajte snimak kasnije. No ipak morate kliknuti vezu u nastavku i registrirati se, spajate li uživo ili želite preslušati snimku.

KLIKNITE OVDJE DA BI SE REGISTRIRALI

Nakon registracije, automatski ćete biti preusmjereni na obrazac za prijavu Webinara koji će registrirati vaše ime i adresu e-pošte. Nakon predaje ovog Webinarnog obrasca, automatski će vam se poslati e-pošta s privatnom vezom koja vam omogućava da se pridružite Webinaru jednim klikom u određeno vrijeme. Ako nikada prije niste koristili Zoom, idite na zoom.us/test  u bilo koje vrijeme i slijedite upute da instalirate Zoom i pridružite se probnom sastanku. Za one koji žele preslušati snimku, bit će im poslana drugačija veza, pa navedite to na registracijskom obrascu.

Budući da će na poziv sa svih strana svijeta biti povezano puno guvernera i Sidhasa, neće biti moguće da se Maharaji pitanja postavi uživo tijekom webinara. Ako imate iskustva o kojima bi željeli postaviti pitanje Maharaji, pošaljite ih do četvrtka, 26. ožujka, na sljedećoj poveznici kako bismo mogli sastaviti sva pitanja. To će omogućiti Maharaji da odgovori što je moguće više.

KLIKNITE OVDJE DA BI POSTAVILI PITANJA ILI PODIJELILI ISKUSTVA

Ovo je lijepa prilika da se svi Sidhe i guverneri, koji su svih ovih prošlih godina podučavali ovo dragocjeno znanje i programe, povežu s Maharajom.

S najljepšm željama

Jai Guru Dev

Dr. Bevan Morris
Prime Minister
Global Country of World Peace

Dr. Neil Paterson
Minister of Administration
Global Country of World Peace

POSJET BRAHMASTHANU INDIJE Od 11.01.2021. – 01.02.2021.

Maharishi je nazvao Brahmasthan najsvetijim od svih svetih mjesta u Indiji.
Dođite i uživajte u :
– Nezaboravnom iskustvu svakodnevnog recitiranja uživo Maharishijevih Vedskih Pandita.
– Dubokoj unutarnjoj tišini koja dolazi iz produžene prakse TM-a i TM Sidhi programa u izuzetno čistoj i smirenoj atmosferi
– Vrlo širokom opsegu Maharishijevih predavanja uključujući i neka posebna predavanja koja nigdje drugdje nisu dostupna
– Boravku u komfornim objektima koji su potpuno u sladu sa Maharishijevom Sthapatya Vedom
– Organskoj ayurvedskoj Indijskoj hrani