OSNOVAO
MAHARISHI
MAHESH YOGI

Napredne TM tehnike ponovno u Hrvatskoj – 29-30.12.2018. Zagreb

Meditacija

Dragi meditanti i sidhe,

velika nam je radost obavijestiti vas da se ponovno organiziraju napredne TM tehnike u Zagrebu, u terminu petak-nedjelja, 29-30.12.2018. u prostorijama Saveza za TM, na Vrbiku, Zeleni trg 2.

Svatko tko god redovito vježba tehniku TM 2 mjeseca, može ići na napredne TM tehnike. Što su napredne TM tehnike?

Postoje 4 napredne TM tehnike. Kada redovito vježbamo TM tehniku, prirodno će nam se javiti želja da brže i učinkovitije napredujemo. I tu se nam dostupne napredne TM tehnike. I dok u osnovnoj TM tehnici transcendiramo vrlo brzo i ronimo unutra i van, u naprednim TM tehnikama to ide postepeno i temljito što daje iskustvo većeg mira, sreće i zadovljstva, no istovremeno i puno duže zadržavanje pažnje na finijim razinama mišljenja…

Dobrobiti naprednih TM tehnika:

  • donose jasnije mišljenje što pogoduje boljim odlukama i učinkovitijim aktivnostima
  • brži rast i napredak (kroz pročišćavanje živčanog sistema) u svakodnevnome životu
  • veća otpornost na stres i više mira u svakodnevnim aktivnostima
  • veća kreativnost i lakše riješavanje problema u svakodnevnim životnim situacijama
  • iskustvo unutarnje budnosti i poboljšanje intuicije
  • rast unutarnjeg zadovoljstva, sreće i mira
  • više snage, energije, izdržljivosti i vitalnosti
  • bolja podrška Prirode u svim našim aktivnostima (čini manje, ostvari više)
  • iskustva viših stanja svijesti – 24-sata blaženstva i finije razine percepcijeubrzan razvoj prema kozmičkoj svijestisnažan i skladan pozitivan utjecaj mira i sklada na okolinuporast samopouzdanja, veću toleranciju i mnoge druge dobrobiti…dobri pokazatelji svjedoče o porastu transcendentalne svijesti koja se spontano ugrađuje u našu fiziologiju. Da bi se to postiglo važna je jedino redovnost prakse, te izmjena aktivnosti i odmora kroz naše životne obveze.

Iskustvo br. 1:
“Po dobivanju napredne tehnike osjetio sam da više ne razmišljam o tome što drugi misle o meni. Bio sam spontaniji i odjednom sam primijetio da sa drugima imam sve bolje odnose. To me sve više ispunjava i zaista se radujem slijedećoj naprednoj tehnici.”

Iskustvo br. 2:

“Prekrasan osjećaj porasta sklada s okolinom. U isto vrijeme efikasnost na poslovnom planu. Blaga odvojenost od uključivanja u događaje, što mi donosi zadovoljstvo sa samom sobom. Stvara mi osjećaj da sam sama sebi važna.”

Molimo vas da se pravovremeno prijavite kako bismo lakše planirali vremenske termine. Dođite opušteni i radosni, jer je to veliki dan za svakog pojedinca (ponesite bilješke o ranijim tečajevima, imenima učitelja, terminu uvođenja u TM…..).

Već sada vas podsjećamo na redovnost, jer redovnost u meditaciji barem zadnja 2 mjeseca, glavni je preduvjet za dobivanje napredne tehnike.

Postupak prijave:

Sve prijave tajniku TM Saveza i organizatoru ovih naprednih TM tehnika, Vladimiru Punčecu na mobitel: 091 581 3912

ili e-mail: vladimir.puncec@manjestresa.com

Instruktori naprednih TM tehnika:

Bračni par iz Indije:
Gospodin Radha Krishnan Nandimandalam i gđa Ambika Rani Nandimandalam.

Napredne TM tehnike uplaćujemo kao tromjesečnu članarinu Savezu za TM, uz popunjavanje pristupnice, ukoliko nije popunjena.

Uplata se može vršiti na žiro račun poštanskom uplatnicom, internet bankarstvom ili kreditnim karticama Zagrebačke banke Mastercard ili Maestro 2-12 rata.


Cijena je: 1.500,00 kn za zaposlene, 1.000,00 kn za nezaposlene, umirovljenike i studente, a 2.250,00 kn za parove i obitelj.

Uplata na žiro račun: Ime i prezime, adresa, mjesto
Korisnik: Savez za TM, Zeleni trg 2, 10.000 Zagreb
IBAN: HR2423600001101421358
poziv na broj: 100-OIB osobe koja uplaćuje tj. ide na NT

Svrha: tromjesečna članarina

JAI GURU DEV

Ostale aktualnosti

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 22.05.2021. do

( opširnije... )

Tečaj Maharishi Yoga asana

SAVEZ ZA TRANSCENDENTALNU MEDITACIJU HRVATSKE Tečaj Maharishi Yoga asana Tečaj vode dr.med Mladen Antišin iz Zadra i dr. Aleksandra Sanader iz Beograda Uživo preko online platforme Zoom Od 03.04.2021. do

( opširnije... )